Samos Pythagorion

Pythagorion SamosWil jij de ideale zon, zee en strand vakantie? Dan is Samos Pythagorion de perfecte vakantiebestemming voor jou! Pythagorion is een levendige stad met talloze terrasjes en restaurants. Ook is er ‘s avonds de gelegenheid om uit te gaan.

Geschiedenis

Samos is een eiland van Griekenland. Samos Pythagorion is vernoemd naar de griekse filosoof Pythagoras. Pythagorion heeft veel oude bezienswaardigheden. Zo vind je hier oude Romeinse baden, de overblijfselen van de muur van Polikratis en het kasteel van Logothetis.

Bekijk nu de beste Samos vakantie aanbiedingen

Verblijf

Samos Pythagorion heeft vele hotels en appartementen om te verblijven. In toeristisch opzicht is Pythagorion de meest ontwikkelde stad van Samos. Er zijn dus vele mogelijkheden om dingen te ondernemen, maar je kunt vooral rekenen op een vakantie om heerlijk te relaxen. Ook is er een lange winkelstraat in Pythagorion met vele verschillende winkeltjes om lekker te shoppen.

Strand

Samos Pythagorion ligt aan de Middellandse zee. In Pythagorion heb je zandstranden, en stranden met stenen. Vaak kun je een ligstoel huren bij het café naast het strand voor een lage prijs. Daarbij is het natuurlijk handig om naast een café te zitten waar je ook even wat kunt drinken of eten.

Het weer

841-06345194

Pythagorion is niet alleen de perfecte bestemming in de zomer. Ook in het voorjaar is het hier al lekker warm. Dan kun je rekenen op een temperatuur van 25 graden. In de zomer liggen de temperaturen uiteraard nog hoger. In augustus is het gemiddeld zo’n 40 graden.

Pythagorion is dus een ideale vakantiebestemming om heerlijk uit te rusten en te relaxen. Daarnaast heb je vele bezienswaardigheden en genoeg keus om ‘s avonds uit eten te gaan aan het strand.