Zonvakantie Samos

Zonvakantie op Samos , dat is pas echt genieten

Je hoeft niet ver te reizen voor een uitstekende zonvakantie.Samos, een prachtig Grieks eiland en ligt slechts op 3,5 uur vliegafstand van Nederland. Hier is het iedere dag weer feest voor de zonaanbidders onder ons. De zon schijnt hier in overvloed, vooral in de maanden juni tot en met september

De mooie, schone stranden zijn heel geschikt voor een zonvakantie op Samos

Er zijn veel mooie stranden te vinden op Samos. Het strand Potokaki is 3 kilometer lang en is bekroond met de Blauwe Vlag, wat inhoudt dat het zwemwater hier van uitstekende kwaliteit is. Er zijn hier ligbedden en parasols in overvloed en er zijn een heleboel restaurants en winkeltjes te vinden in de buurt van het strand. Ook zijn er in dit gebied veel hotels en andere overnachtingsmogelijkheden te vinden voor een fantastische zonvakantie op Samos.

Bekijk nu de beste Samos vakantie aanbiedingen

Zonvakantie SamosEen ander strand op Samos heet Chrisi Ammos: dit strand staat bekend als mooiste strand van Samos, vanwege het fijne, goudkleurige zand.

Er is ook een strand waar watervallen in de buurt te vinden zijn, dit strand heet Potami. Hier zijn ook veel hotels in de buurt om een onvergetelijke zonvakantie op Samos te beleven.

Nog veel meer te beleven op Samos

Als je even een dag iets anders wil dan zonnen op het strand, dan zijn er genoeg mogelijkheden om je te kunnen vermaken. Op Samos zijn verschillende dorpjes te vinden die je kunt gaan ontdekken. Ook de natuur op Samos is schitterend: er zijn onder andere veel olijfbomen en druivengaarden te vinden op het eiland. Ook op cultureel gebied zal het je aan niets ontbreken. En ‘s avonds zijn er voldoende uitgaansgelegenheden te vinden.