Hotels Samos

Hotels SamosSamos is een Grieks eiland dat gelegen is aan de oostelijke kant van de Egeïsche Zee. Vathy is de hoofdstad van het eiland en bevindt zich in het noordoosten. Qua toerisme is Samos dé ideale uitvalsbasis voor al wie graag verschillende plaatsen gaat bezoeken. Uiteraard beschikt Samos dan ook over heel wat goede hotels en Samos zal je ook charmeren door het feit dat men heel wat bezienswaardigheden heeft op het eiland. Deze begeleide excursies kan men in vele gevallen vooraf boeken of ter plaatse in het hotel.

Bekijk nu de beste Samos vakantie aanbiedingen

Men vindt hier verschillende hotels die echt aan ieders budget en smaak zullen tegemoetkomen. Zowel voor mensen die ervan houden in echte luxe te verblijven als voor de meer gebudgetteerde reiziger zijn er de nodige mogelijkheden. Qua ligging kan men kiezen tussen accommodaties die zowel dichtbij de zee als dichtbij de stadjes liggen, uiteraard afhankelijk van wat jij als reiziger het belangrijkst vindt.

Samos hotelsWie de warmte opzoekt moet vooral in de zomermaanden in Samos vertoeven. In de periode van mei tot september komt het kwik zelden lager dan 25 graden dus echte zonnekloppers zullen hier zeker hun hartje kunnen ophalen. In de wintermaanden gaan de temperaturen nooit lager dan tien graden dus ook dan kan men niet zeggen dat het koud is. In de wintermaanden heeft men kans op regen maar in de zomermaanden kan men hier echte droge periodes meemaken. Wie dus op zoek is naar een zonnige vakantiebestemming moet ongetwijfeld zeker voor Samos kiezen als volgend reisoord.