Vakantiehuis Samos

Vakantiehuis SamosSamos is een Grieks eiland, het ligt in de Ege├»sche Zee, voor de kust van Turkije. Het is een bergachtig eiland, met ook echte hoge bergen. Het is een prachtig groen eiland, en vooral bekend door de ‘Samos-wijn’ wijngaarden. Er zijn veel mooie bezienswaardigheden, daarom boeken veel toeristen een vakantiehuis op Samos. Zeker met kleine kinderen is een vakantiehuis op Samos prettiger dan een hotel op Samos, als de kinderen nog slapen of rusten overdag hebben de ouders hun eigen plekje.

Bekijk nu de beste Samos vakantie aanbiedingen

Waar op letten

Als je een vakantiehuis boekt, let dan op de ligging. Wat zijn je wensen, wil je graag vanuit het uitgaansgebied zo je huis in kunnen stappen? Of wil je liever in een wat rustiger gebied vertoeven? Er is voor ieder wat wils.
Let er ook op dat er een airconditioning aanwezig is, zeker in de zomermaanden!
Als je op vakantie gaat met jongere kinderen, let er dan op dat er een ledikantje aanwezig is in het vakantiehuis. Een magnetron is dan misschien ook handig.

Klimaat

Samos VakantiehuisAls je een vakantiehuis op Samos boekt, hou er dan rekening mee dat de winters op Samos niet echt aangenaam zijn voor een vakantie. Veel terrassen en barretjes zijn dan ook gesloten, net als sommige hotels. In het voor en naseizoen is het het aangenaamst om te genieten van een vakantiehuis op Samos, het is er dan droog en zonnig en het hele eiland is dan erg levendig.

Ga voor een vakantiehuis op Samos en geniet met iedereen!